Intuïtie en enthousiasme

Mijn naam is Isabella van Batenburg en ik ben 36 jaar,  geboren in Vlaardingen.  Anderen  coachen en begeleiden heeft mij altijd geboeid. Ik heb een diepe fascinatie voor mensen en organisaties en hoe ik kan bijdragen aan het beter functioneren van beide. Mensen in verbinding brengen met zichzelf zodat ze meer plezier in hun leven en werk gaan ervaren dat is mijn passie.

Zelf heb ik als young professional in een uitdagend en interessant werkveld ook ervaren wat het is om 'geleefd' te worden, om op de automatische piloot te functioneren, te veel alleen maar vanuit mijn hoofd te werken en over mijn grenzen te (laten) gaan. 

 

Dat veranderde op het moment dat ik mij afvroeg waarom ik deze patronen had. Door verschillende coaching-trajecten te volgen ben ik mijzelf  en wat ik echt wilde beter gaan leren begrijpen. Het was een spannende ontdekkingstocht met als grootste uitdaging grenzen  stellen,  zelfliefde versterken en doen wat ik écht wil. Het mooiste cadeau van dit transformatieproces was meer zelfkennis en liefde naar mijzelf en anderen. Dit gaf en geeft mij echt rust en vertrouwen.

 

Van iedereen kan ik iets leren, iedereen is als een spiegel. Ik ben de creator van mijn eigen leven en ik ben ervan overtuigd dat ik op eigen kracht en met de juiste inspanning alles kan bereiken wat echt bij mij past.  

 

Mijn eigen werk- en levenservaring wil ik graag inzetten om professionals te begeleiden bij hun levenskeuzes, waarbij ze ondersteuning kunnen gebruiken. (bekijk hier de verschillende thema's).  Een gesprek, een sessie of een traject met mij is vaak diepgaand en verrassend. Naast mijn innerlijke wijsheid, heb ik de kwaliteit om mij intuïtief op mensen af te stemmen. De spontane ingevingen die binnenkomen versterken het proces om doelen sneller te verwezenlijken. De essentie in de kern raken en dat vertalen en spiegelen versterkt het proces van bewustwording. Hier word ik heel enthousiast van. Ik geloof in de kracht van positiviteit.

 

Afgelopen jaren heb ik expertise opgedaan op het gebied van veranderkunde, persoonlijk leiderschap, werkgeluk, communicatie en organisatiewetenschappen. Na verschillende afgeronde studies aan de Universiteit Utrecht, University of Oklahoma en de Vrije Universiteit Amsterdam heb ik verschillende interim-functies als manager bij ministeries vervuld. Daarnaast ben ik gecertificeerd NOBCO beroepscoach. Naast mijn werk was ik jarenlang actief bij verschillende netwerken als voorzitter en bestuurslid. Ik zet mij dagelijks in om jong talent meer onder de aandacht te brengen van het (hoger) management in organisaties. Het zijn vooral de verdiepende gesprekken met collega's en medewerkers die daadwerkelijk zichtbare verandering in gang zetten, die mij raken. Om mijn expertise in mensen en transformatie te verdiepen volgde ik verschillende opleidingen en trainingen op het vlak van Leiderschap, Gesprekstechnieken, Strategie, Time-management, Assertiviteit, Healing en meditatie en Transformatief Coachen. 

 

 Andere weetjes over mij:  

 • Op de basisschool schreef ik schriften vol met zelfverzonnen verhalen die ik mensen voorlas op straat.  
 • Als kind voelde ik situaties ver van tevoren aan en wist wat er ging gebeuren. 
 • Ik denk veel na over het welzijn van mensen en hoe de wereld een mooiere plek zou kunnen worden. 
 • Ik ben een fanatiek  tennisser en voor een toernooi ben ik altijd te porren. 
 • Yoga, meditaties en wellness zijn een belangrijk onderdeel van mijn leven. 
 • Ik ben een avondmens, maar probeer steeds meer een ochtendmens te worden. Dit is tot nu toe nog geen succes! 
 • Je kan mij middenin de nacht wakker maken voor bruschetta. 
 • Op jonge leeftijd gaf ik al pianorecitals en  ik vond het fijn om anderen te raken met muziek. 
 • In mijn geboortedatum komt 4 keer het getal 11 voor. Dat intrigeert mij.
 • Toen ik vijf jaar oud was, vloog ik voor het eerst alleen (onder begeleiding van een stewardess) naar Pisa. Reizen zit in mijn genen. 
 • Het fenomeen van synchroniteit fascineert mij.
 • Zonnebloemen en rozen hebben een speciale betekenis in mijn leven. 
 • Ik ben een zonne-aanbidder! 

Als je anders leert kijken naar de dingen,  
veranderen de dingen vanzelf!