Reacties van klanten

Ik heb meerdere coaching-sessies met Isabella gehad. Ik ken haar persoonlijk en heb hier enorm veel aan gehad. Isabella gebruikt een combinatie van verschillende tools, zoals gesprekstechnieken, energiebehandelingen en meditaties. Alhoewel ik hier wat kritischer tegenover sta, stond ik er wel voor open. Het heeft mij zeer verrast dat ik mij zoveel positiever, rustiger en energieker voelde na een aantal sessies. Los van de vele inzichten die ik heb gekregen en het intuïtieve vermogen waarin Isabella mij heeft weten te coachen, was een mooie bijkomstigheid dat ik met mijn hamstring-blessure weer sneller op de tennisbaan stond dan ik dacht. Hoe bijzonder is dat! en ik zei: ''Ik weet niet hoe het precies werkt maar dit is zo gaaf. Het werkt en hier kan en wil ik niet om heen, geweldig!''

Raymond (36) Jeugdzorgexpert

Wie is een goede coach? Mijns inziens een professional die je inzichten geeft om zelf verandering in gang te zetten. Isabella is iemand die je ondersteunt in jouw transformatie met accurate interventies en inzichten. Met name voor diegenen die echt een verandering willen ondergaan en een ontwikkeling willen doormaken. Isabella is een fantastische sparringpartner. Gesprekken met haar geven nieuwe energie, je komt bij wijze van spreken herboren uit een sessie!

Liang (34)  Strategisch adviseur semioverheid

Ik heb Isabella leren kennen als een zeer energieke en krachtige coach. Zij weet vanuit verschillende invalshoeken door te dringen tot de kern van de vraag en begeleidt op doortastende manier tot dieper inzicht. Door haar open houding en humor nodigt zij je uit om echt jezelf te laten zien en jezelf te zijn. Naast haar pragmatische aanpak heeft ze ook een meer spirituele insteek, samen leidt dit tot mooie en soms verrassende inzichten. De energie die Isabella meebrengt is puur en zet aan tot positieve verandering!

S. (42) Senior beleidsadviseur

Isabella is een lieve en warme persoonlijkheid waarbij ik mij meteen veilig voelde. Ze motiveert en daagt uit, maar altijd met warmte en begrip. Haar coaching bestaat uit verschillende tools, zoals gesprekken, oefeningen en spirituele handvatten. Voor mij een leuke en gevarieerde mix!

Marianne (35) Influencer Director

Om te kunnen transformeren moet je eerst weten waar je nu staat in je leven. Isabella werkt vanuit haar missie met hart en ziel voor de mensheid. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en laat jou het tempo bepalen. Ze gebruikt hierbij haar heldere blik en inzichten. Met rake bevindingen brengt ze je terug naar de kern. Ontzettend dankbaar en waardevol dat ik met Isabella een traject heb mogen doorlopen! 

Yentl (30) Loopbaancoach/begeleider


Als je anders leert kijken naar de dingen,  
veranderen de dingen vanzelf!