Reacties van klanten

Ik heb meerdere coaching-sessies met Isabella gehad. Ik ken haar persoonlijk en heb hier enorm veel aan gehad. Isabella gebruikt een combinatie van verschillende tools, zoals gesprekstechnieken, energiebehandelingen en meditaties. Het heeft mij zeer verrast dat ik mij zoveel positiever, rustiger en energieker voelde na een aantal sessies. Los van de vele inzichten die ik heb gekregen en het intuïtieve vermogen waarin Isabella mij heeft weten te coachen, was een mooie bijkomstigheid dat ik weer sneller op de tennisbaan stond dan ik dacht. Hoe bijzonder is dat!

R. (36) Jeugdzorgexpert

Wie is een goede coach? Mijns inziens een professional die je inzichten geeft om zelf verandering in gang te zetten. Isabella is iemand die je ondersteunt in jouw transformatie met accurate interventies en inzichten. Met name voor diegenen die echt een verandering willen ondergaan en een ontwikkeling willen doormaken. Isabella is een fantastische sparringpartner. Gesprekken met haar geven nieuwe energie, je komt bij wijze van spreken herboren uit een sessie!

Isabella is een lieve en warme persoonlijkheid waarbij ik mij meteen veilig voelde. Ze motiveert en daagt uit, maar altijd met warmte en begrip. Haar coaching bestaat uit verschillende tools, zoals gesprekken, oefeningen en spirituele handvatten. Voor mij een leuke en gevarieerde mix!

Liang (34)  Strategisch adviseur semioverheid

Ik heb Isabella leren kennen als een zeer energieke en krachtige coach. Zij weet vanuit verschillende invalshoeken door te dringen tot de kern van de vraag en begeleidt op doortastende manier tot dieper inzicht. Door haar open houding en humor nodigt zij je uit om echt jezelf te laten zien en jezelf te zijn. Naast haar pragmatische aanpak heeft ze ook een meer spirituele insteek, samen leidt dit tot mooie en soms verrassende inzichten. De energie die Isabella meebrengt is puur en zet aan tot positieve verandering!

S. (42) Senior beleidsadviseur

Isabella is een lieve en warme persoonlijkheid en ik voelde me meteen veilig. Ze motiveert en daagt uit, maar altijd met warmte en begrip. Haar coaching bestaat uit verschillende tools, zoals gesprekken, oefeningen en spirituele tools. Voor mij een leuke en goede mix!

Marianne (35) Influencer Director

Om te kunnen transformeren moet je eerst weten waar je nu staat in je leven. Isabella werkt vanuit haar missie met hart en ziel voor de mensheid. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en laat jou het tempo bepalen. Ze gebruikt hierbij haar heldere blik en inzichten. Met rake bevindingen brengt ze je terug naar de kern. Ontzettend dankbaar en waardevol dat ik met Isabella een traject heb mogen doorlopen! 

Yentl (30) Loopbaancoach/begeleider

Isabella is een getalenteerde coach die echt verschil kan maken in iemands leven. Haar coachingssessies hebben mij niet alleen focus gegeven, maar ook diepgaande inzichten in mijn verleden opgeleverd. Haar gesprekstechnieken  zijn sterk; ze stelt de juiste vragen en kan zelfs verwoorden wat ik zelf soms niet kan uitdrukken. Ik voel me altijd op mijn gemak en haar energie is werkelijk aanstekelijk. De veilige omgeving die ze creëert heeft me in staat gesteld om mij kwetsbaar op te stellen. 

Ana (35) Coach/begeleider

De structuur en variatie van de coachingsessies waren uitstekend. Het was een combinatie van het maken affirmaties, het bespreken van blokkades meditatie en het leggen van kaarten. Deze diverse aanpak heeft geleid tot bijzondere inzichten die ik anders wellicht niet had bereikt. Ik ben zeer tevreden over de resultaten die ik heb behaald dankzij de sessies met Isabella. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en transformatie!

A.  (35)  Onderwijsdeskundige

Dankzij de coaching van Isabella, heb ik de moed gevonden om te gaan handelen naar mijn zielsmissie en dromen. Ze heeft me de kracht en het zelfvertrouwen laten ontwikkelen wat hiervoor nodig is. Daarvoor ben ik haar heel dankbaar. Haar inzichten zijn altijd spot on, erg indrukwekkend. Dit heeft zeker een positieve bijdrage geleverd aan de coaching die ik bij haar volgde. Daarnaast is Isabella een betrouwbare, lieve en enthousiaste coach met een aanstekelijk optimisme waardoor de grootste dromen voor je gevoel binnen bereik liggen. Zeker een aanrader. 

Michelle (32) Interim manager 


Als je anders leert kijken naar de dingen,  
veranderen de dingen vanzelf!